20/5 organiserar Sverigefinska ungdomsförbundet YksiKaksiFilmi-festival i samarbete med Kulturskolan Stockholm. Filmvisningen sker i Folkets Bio Zita på Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm, men man kan även delta digitalt om det är långt till Stockholm! Kvällen börjar kl 18 och slutar senast kl 21. I programmet finns det kortfilmer från eleverna som går på Fridhemsplans finska skola i Stockholm, en paneldiskussion samt filmen Eden som avslutar kvällen.

För digitalt deltagande behöver man inte anmäla sig i förväg, men vill du komma på plats till biosalongen får du reservera en biljett i förväg. Det kostar ingenting att delta, varmt välkommen! Följ våra sociala medier för mer info samt länken för digitalt deltagande!

Reservera din biljett här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *