Nuorisoliitto järjestää 20/5 yhteistyössä Kulturskolan Stockholmin kanssa YksiKaksiFilmi-festivaalin! Festivaali järjestetään Tukholmassa Folkets Bio Zitassa osoitteessa Birger Jarlsgatan 37 sekä digitaalisesti heille joilla on Tukholmaan pidempi matka! Ilta alkaa kl 18 ja loppuu ennen kl 21. Ohjelmassa on Fridhemsplanin koulun oppilaitten tejkemiä lyhytelokuvcia, paneelikeksustelu sekä illan päättävä Eden-elokuva, 

Diogitaalisesti osallistuvien ei tarvitse ennakkoilmoittautua, mutta mikäli haluat tulla paikan päälle Zitaan, varaathan lippusi hyvissä ajoin. Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa! Seuraa meitä somessa, siellä jaamme lisätietoa sekä digitaalisen osallistujalinkin ennen tapahtumaa. 

Varaa lippusi täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *