Värva medlemmar och vinn fina priser!

Vi är glada att berätta att sommarens medlemsvärvningskampanj pågår mellan den 14 juni till den 31 augusti! En tävling där du som medlem har möjlighet att hjälpa din medlemsförening att växa, främja sverigefinskt ungdomsliv lokalt och i hela landet och samtidigt vinna fina priser.

Rekrytävlingen är öppen för medlemmar i Sverigefinska ungdomsförbundets medlemsföreningar. Man måste vara medlem i en medlemsförening till Sverigefinska ungdomsförbundet samt bosatt i Sverige för att delta. Deltagarens kontaktuppgifter måste stämma överens med dennes uppgifter i Ebas.

Läs igenom reglerna innan du deltar i tävlingen

Priserna

Prisen och deras värde dokumenterades 07-06-2024. Enbart ett pris delas ut per deltagare. 

 Skulle priserna inte vara tillgängliga vid tävlingens slut, har Sverigefinska ungdomsförbundets styrelse (24/25) rätt att dela ut priser som motsvarar deras ursprungliga monetära värde som har angetts under respektive pris i bildkarusellen ovan och i tävlingens Regler & Policy-dokument.

Priserna delas ut efter kampanjens slut förutsatt att deltagaren har följt reglerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *