Ungdomsförbundet anordnar en nätverksträff 7/5 i Lund där alla medlemmar är välkomna! På networkingträff får du chansen att utveckla dina kunskaper inom hållbar engagemang och antirasism samt träffa andra medlemmar från våra medlemsföreningar. Dagen avslutas med en rolig kvällsaktivitet och middag! Programmet börjar ungefär vid 13:30.

Ungdomsförbundet står för kostnaderna för mat, boende lör-sön och aktiviteterna under networking-träffen. För dig som reser från utanför Skåne finns det en möjlighet att ansöka om resebidrag för att täcka resekostnaderna. Kontakta oss på info@rsn-sfu.se för att få veta mer!

Anmäl dig här senast 28/4, eftersom det finns ett begränsat antal platser! Vi ses på networking-träffen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *