Liitolla on jännittävät ajat edessä, sillä uusi pääsihteeri Onerva on juuri aloittanut täällä! Liitto haluaa kiittää sijaistavaa pääsihteeriä Ilonaa kuluneista vuosista ja toivottaa Onerva lämpimästi tervetulleeksi kansliaan. Voitte edelleen tavoittaa meidät osoitteesta info@rsn-sfu.se ja Onervan voitte tavoittaa osoitteesta onerva@rsn-sfu.se ☺️

Voit lukea Onervasta lisää alta:

Hei, olen Onerva ja aloitan uutena pääsihteerinä Ilonan siirtyessä muihin töihin! Muutin Ruotsiin opintojen perässä – alunperin olen kotoisin Joensuusta! Opiskelin valtiotieteiden ja kansantalouden ohjelmassa Tukholman yliopistossa ja valmistuin kesäkuussa. Ihmisoikeudet ja vähemmistöpolitiikka ovat minulle lähellä sydäntä ja toivon että pääsen edistämään ruotsinsuomalaisten nuorten oikeuksia omaan kulttuuriin ja identiteettiin. Vapaa-ajalla käyn uimassa, luen kirjoja ja hiihdän 🌸

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *