Nu är det spännande tider här i förbundet då vår nya generalsekreterare Onerva har precis börjat här! Förbundet vill tacka vår vikarierande generalsekreterare Ilona för dessa år, och varmt välkomna Onerva till kansliet! Ni kan fortfarande nå oss på info@rsn-sfu.se och Onerva kan ni nå på onerva@rsn-sfu.se ☺️

Här kan du läsa lite mer om Onerva:

Hej, jag heter Onerva och jag är den nya generalsekreteraren då Ilona ska sluta hos oss på Sverigefinska ungdomsförbundet. Jag flyttade till Sverige för fyra år sen för att studera. Nu i juni tog jag examen i statsvetenskap och nationalekonomi på Stockholms universitet. Mänskliga rättigheter och minoritetsfrågor är viktiga för mig och jag vill jobba för att stärka Sverigefinska ungdomars rättigheter till vår egen kultur och identitet. På fritid tycker jag om att simma, läsa och åka skidor 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *