Ruotsinsuomalaisten Nuorten Liitto etsii pääsihteeriä!

Ruotsinsuomalaisten Nuorten Liitto (RSN) on maanlaajuinen nuorisojärjestö, joka työskentelee ruotsinsuomalaisten nuorten kielellisten ja kulttuuristen oikeuksien puolesta. Nuorisoliitolla on jäsenjärjestöjä ympäri maata ja tärkeä osa työtämme on tukea jäsenjärjestöjemme toimintaa. Me työskentelemme myös projektien parissa suomen kielen sekä kulttuurin edistämiseksi. Tämän lisäksi harjoitamme myös poliittista vaikuttamistyötä kansallisten vähemmistöjen oikeuksien puolesta. 

Avoimesta paikasta 

Pääsihteerinä sinulla on päävastuu liiton ja kanslian päivittäisestä toiminnasta. Työskentelet yhteistyökumppaneidemme kanssa eri projektien parissa ja mahdollisesti ohjaat harjoittelijoita ja projektityöntekijöitä. Teet myös tiivistä yhteistyötä aktiivisen liittohallituksen kanssa, joka tukee sinua työssäsi. Koska hallituksen jäsenet tekevät työtä vapaaehtoisesti täytyy sinun kyetä työskentelemään itsenäisesti hallituksen ohjeiden mukaisesti. 

Työhön kuuluu projektien aloittaminen, toteuttaminen ja kehittäminen sekä projektihakemusten laatiminen. Olet jäsenjärjestöjemme yhteyshenkilö ja työskenteletkin tukeaksesi ja inspiroidaksesi nykyisiä ja tulevia jäseniä. Sen lisäksi suunnittelet ja osallistut erilaisiin tapahtumiin kuten festivaaleihin ja verkostoitumistapahtumiin. Vaikuttamistyömme keskittyy lähinnä kuntiin, poliitikkoihin sekä viranomaisiin. Edustat liittoa erilaisissa kokouksissa ja neuvonpidoissa. Työtehtäviin kuuluu myös jatkuva hallinnollinen työ ja budjettisuunnittelu. 

Mitä odotamme sinulta

Koska työtä voi soveltaa kiinnostuksenkohteittesi mukaan, katsomme eduksi mikäli  sinulla on koulutus yhteiskuntatieteistä, kulttuurialalta tai kokemusta muutoin olennaiselta osa-alueelta. Oletamme, että olet itsenäinen ja oma-aloitteinen.

Työ on joustavaa ja saat itse suunnitella työpäiväsi, jonka vuoksi edellytämme hakijan olevan järjestelmällinen sekä hyvän arviointikyvyn omaava. Osaat luoda uusia kontakteja ja ylläpitää yhteistöitä sekä olet kiinnostunut nuorten osallistumisesta sekä vähemmistökysymyksistä. 

Puhut sujuvaa ruotsia ja sinulla on hyvä suomenkielen taito ja ilmaiset itseäsi sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.  

Kokemus seuraavilta osa-alueilta katsotaan eduksi:

Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä sekä matkustamista Ruotsissa. Toimistomme sijaitsee Tukholman Södermalmilla Mariatorgetilla, jossa jaamme toimistotilat muiden ruotsinsuomalaisten yhdistysten kanssa. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut kuten hyvinvointitukea sekä kehittävän työympäristön. 

Rekrytointiprosessi

Työ on kokoaikainen ja alkaa 1/8 tai sopimuksen mukaan 4 kuukauden koeajalla. 

Hae lähettämällä CV:si sekä henkilökohtainen kirje palkkatoiveen kanssa osoitteeseen info@rsn-sfu.se 13. kesäkuuta mennessä. Kirjoita “Pääsihteeri” viestikenttään. 

Odotamme innolla hakemustasi! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *