Tervetuloa digitaaliseen fikahetkeen jossa teemana on ruotsinsuomalaiset kansallisena vähemmistönä 23.2. Kl 18-19:30!

Hei!
Oletko huomannut että Ruotsinsuomalaisten Nuorten Liiton projekti Kuusi Palaa, suomenkielen kurssi Instagramissa, on alkanut järjestämään digitaalisia fikahetkiä tiistaisin? Nämä digitaaliset fikahetket ovat avoimia kaikille ja siellä keskustellaan erilaisista teemoista ruotsinsuomalaisuuteen liittyen.
Siistiä, eikö! 

Juhlistaaksemme Ruotsinsuomalaisten päivää haluamme järjestää hieman pidemmän fikahetken jossa teemana on ruotsinsuomalaisuus kansallisena vähemmistönä. Siispä kutsumme sinut etkoille digitaaliseen fikahuoneeseemme 23.2. Kl 18-19:30! Tämän spesiaalin digifikan aikana pääset oppimaan lisää kansallisten vähemmistöjen oikeuksista, tapaamaan uusia tyyppejä sekä osallistumaan arvontaan jossa voit voittaa Suomi-tyyliin pakatun goodiebagin! 

Fikan aikana käymme pikakurssin kansallisten vähemmistöjen oikeuksista sekä esittelemme Ruotsinsuomalaisen Nuorten Liiton uuden neuvonpito-ohjeen! Neuvonpito-ohjeessa on tietoa ja vinkkejä neuvonpitoon osallistumiseen! Ilta päättyy tietovisaan ja mahtaviin palkintoihin!

Kenelle? 

Fika on avoin kaikille kiinnostuneille, et tarvitse mitään tietoa etukäteen mutta se ei myöskään haittaa jos aihe on sinulle jo tuttu! Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan, keskustelemaan tai vain kuuntelemaan! 

Missä? 

Fika pidetään Messenger-huoneessa, linkki julkaistaan ennen tapahtuman alkua sekä Instagramissa @kuusi.palaa että Facebook-tapahtumassa. Helpoiten pääset osallistumaan puhelimella mikäli sinulla on messenger-sovellus, tai tietokoneeltasi (toimii parhaiten muulla kuin Safari-selaimella).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumista ei tarvita, ja jos et ehdi olemaan paikalla koko aikaa, ei haittaa! Huoneeseen saa saapua ja sieltä lähteä silloin kun itselle sopii 🙂 

Arvioitu aikataulu:
Klo 18  Tervetuloa ja vapaata rupattelua 
Klo 18:15 Pikakurssi kansallisista vähemmistöoikeuksista 
Klo 18:30 Neuvonpito-ohjeen lanseeraus 
Klo 18:45 Quiz
Klo 19:15 Illan päätös ja vapaata jutustelua fikahuoneessa
 

Tule mukaan kivaan illanviettoon jossa pääset päivittämään tietosi kansallisten vähemmistöjen oikeuksista! Nähdään fikahuoneessa! 

Ps. Digifika järjestetään myös 16.2. Ja 2.3. Klo 14-14-15:15. Seuraa @kuusi.palaa Instagramissa niin saat kuulla uusimmat päivitykset! Nähdään fikalla! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *