Haluatko mielenkiintoisen extratyön esimerkiksi opintojen ohelle? Hae RSN:lle projektivastaavaksi!

Ruotsinsuomalaisten Nuorten Liitto etsii projektityöntekijää 

Ruotsinsuomalaisten Nuorten Liitto (RSN) on maanlaajuinen nuorisojärjestö, joka työskentelee ruotsinsuomalaisten nuorten kielellisten ja kulttuuristen oikeuksien puolesta. Nuorisoliitolla on jäsenjärjestöjä ympäri maata ja tärkeä osa työtämme on tukea jäsenjärjestöjemme toimintaa. Me työskentelemme myös projektien parissa suomen kielen sekä kulttuurin edistämiseksi. Tämän lisäksi harjoitamme myös poliittista vaikuttamistyötä kansallisten vähemmistöjen oikeuksien puolesta. 

Avoimesta paikasta 

Etsimme innokasta projektityöntekijää kehittämään ja toteuttamaan RSN:n projektia Opintopiirit suomen kielen alkeista. RSN on pyörittänyt projektia vuodesta 2018 lähtien. Projektin tarkoituksena on tarjota paikka nuorille ruotsinsuomalaisille, jossa he voivat oppia suomen kieltä, tavata muita nuoria sekä vaihtaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan ruotsinsuomalaisuudesta. 

Projektivastaavan työtehtäviin kuuluu opintopiirien osallistujien sekä ohjaajien rekrytoiminen, ohjaajien kouluttaminen sekä oppimateriaalin päivittäminen. Työtehtäviin kuuluu myös projektin jatkuvuuden suunnittelu, sekä yhteistyön aloittaminen suomen kielen hallintoalueisiin kuuluvien kuntien kanssa. 

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä

Odotamme hakijan olevan itsenäinen ja oma-aloitteinen. Työ on hyvin joustavaa ja työntekijä saa itse suunnitella työpäivänsä, jonka vuoksi edellytämme hakijan olevan järjestelmällinen sekä hyvän arviointikyvyn omaava. Tehtävä edellyttää sosiaalisuutta sekä kiinnostusta Ruotsin vähemmistöpolitiikkaa kohtaan. 

Hakijan tulee osata sujuvaa ruotsia sekä hyvää suomea. Edellytämme, että hakija osaa ilmaista itseään hyvin niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Arvostamme jos hakijalla on aiempaa kokemusta seuraavista asioista:

Työhön saattaa sisältyä viikonloppu- ja iltatöitä sekä matkustamista Ruotsissa. Meidän konttorimme sijaitsee Tukholman Södermalmilla Mariatorgetilla, jossa jaamme toimistotilat muiden ruotsinsuomalaisten yhdistysten kanssa. 

Rekrytointi

Työ alkaa yhteisen päätöksen mukaan. Työ on 30% osa-aikatyö 7 kuukauden ajan, tai yhteisen sopimuksen mukaan. 

Lähetä CV:si sekä henkilökohtainen kirje osoitteeseen info@rsn-sfu.se 23. elokuuta mennessä. Kirjoita “Projektityöntekijä” viestin nimeksi. 

Odotamme innolla hakemustasi! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *