SAVE THE DATE – SWEFINN-FEST 17-18/6 2022!

Kesä alkaa pikkuhiljaa lähestyä ja sitä juhlistaaksemme järjestämme yhdessä Axevalla folkhögskolanin ja Axvall IF:n kanssa 2-päiväisen kesäfestivaalin Axevalla folkhögskolanilla! Haluaisitko kuulla livemusiikkia, nähdä Markoolion esiintyvän, laulaa karaokea ja osallistua workshopeihin, joissa voit oppia tekemään riisipiirakoita, soittamaan kanteletta, maalata, ehkäpä heittää kirvestä ja paljon muuta? Laitahan siinä tapauksessa päivämäärä ylös kalenteriisi!

Tapahtuma on ILMAINEN Ruotsinsuomalaisten Nuorten Liiton jäsenille aina 25-ikävuoteen saakka. Voit varata lippusi täältä!

Nähdään kesän hauskimmassa tapahtumassa! Seuraa meidän somea niin saat lisätietoa ohjelmasta, pääsylipuista ja muusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *