Hei kaikki! Toivottavasti teillä on ollut kiva kesä! 🌸🌞 Täällä nuorisoliiton kansliassa ollaan palattu myös kesätauolta, ja täällä on ollut kaksi jännittävää viikkoa suunnittelun ja perehdytyksen merkeissä. Iloinen pääsihteerimme Laura Hagström aloittaa ensi viikolla uudet seikkailut virkavapaan merkeissä, ja haluammekin toivottaa Lauralle paljon onnea uusiin kuvioihin! 🎉💙

Pääsihteerin tehtäviä tulee hoitamaan entinen projektivastaavamme Ilona Karppinen, joka jatkaa hommia liiton toiminnan parissa täällä meidän kansliassa Tukholmassa. Voitte aina ottaa häneen yhteyttä jos teillä on kysymyksiä, ideoita tai muita ajatuksia nuorisoliiton toimintaan liittyen 😊 Tavoitatte kanslian siis osoitteesta info@rsn-sfu.se tai ilona@rsn-sfu.se 🥳🌸

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *