Instagram-tili @stoltsverigfinne:n tavoitteena on tehdä kansallinen vähemmistö ruotsinsuomalaiset näkyväksi, erityisesti juuri nuoret ruotsinsuomalaiset. Tili toimii on paikka yhteisöllisyydelle jossa ruotsinsuomalaiset nuoret voivat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Tiliä päivittää eri käyttäjät ja yksi käyttäjä päivittää tiliä kerrallaan yhden viikon ajan, ja sana on vapaa. Ajatuksena on että päivittäjä kertoo itsestään ja päivittää omasta arjestaan. Vinkkejä aiheisiin joista voi päivittää on esimerkiksi kieli, identiteetti, suhde ruotsinsuomalaisuuteen tai Suomeen – ja kaikesta maan ja taivaan välillä! Linkki tilille: https://www.instagram.com/stoltsverigefinne/

Haluatko päivittää tiliä? Ota yhteyttä ella.turta@ungfin.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *